Van het eerste ontwerp en het bodemonderzoek tot de perfecte ligzetel en warme sfeerverlichting. Met onze diensten haal je het volle potentieel uit jouw habitat. We herscheppen terrassen tot rijke stadsoases, verwilderde gronden tot prachtig gelaagde plekken, en ommuurde stadstuinen tot paradijzen in elk seizoen.

ontwerpt.

tuindeel.

Welke planten verdragen de zomerse hitte in jouw voortuin of op het stadsterras? Welk groen past op het terras van jouw restaurant? Wat is de ideale locatie voor een wadi? We ontwerpen een antwoord op jouw specifieke tuin- en plantgerelateerde vragen. We stellen een beplantingsplan op, eventueel voor planten in potten of een wadi.

tuin.

Hoe verbinden we binnen en buiten met elkaar? Hoe gaan we spelen, rusten, werken en leven in onze nieuwe tuin? Hoe richten we een duurzame, eetbare stadstuin in? We ontwerpen de volledige buitenruimte van jouw thuis - inclusief beplantingsplan - op basis van een bodemanalyse en een diepgaande bespreking van jouw (groene) dromen.

habitat.

Droom je van een energieneutrale buitenkeuken, een weelderige stadsjungle of een plek waar jouw huisdieren zich veilig kunnen uitleven? We ontwerpen een natuurlijke leefomgeving op jouw maat. We ontwikkelen het volle potentieel van de plek, ook als het om een kleine stadstuin of een schaduwrijk terrasje gaat. We kijken naar het grote geheel én de details, inclusief meubilair, verlichting, ...

volgt op.

Je hebt een magisch tuinontwerp in handen, nu de uitwerking nog. We volgen het project sowieso op. En je kan Onbegrensd inschakelen voor de volledige realisatie. We vragen offertes op, schakelen de juiste vakmensen in, coördineren alle werken tot en met oplevering en nazorg.

adviseert.

Hoe kan je bomen veiligstellen tijdens verbouwingen? Hoe kan je een maximale waterinfiltratie voorzien, ook op lange termijn? En wat met beplanting rond wadi's? We stellen onze expertise en ervaring graag ter beschikking voor professionele partners met technische vraagstukken. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

verwelkomt.

Geen terras is ons te klein, en geen tuin te groot. De eerste stap naar een levende habitat is een online kennismakingsgesprek met Onbegrensd. Verleg de grenzen van wat je mogelijk acht, en neem contact met ons op.Tijdens de online kennismaking bespreken we onze visie, de verschillende fases van het ontwerpproces en kijken we of we een match made in heaven zijn.
maak een afspraak