Onbegrensd kijkt voorbij de grenzen van landschaps- en tuinarchitectuur. We combineren technische expertise met onze liefde voor natuur, design, heden, verleden en toekomst. Onbegrensd transformeert jouw thuis tot een habitat waar je écht kunt leven en (ver)ademen.

onderzoekt.

Hoe bouwen we een thuis op menselijke maat? De vraag leidde Hanne Wynants - historica en HR manager - en Stijn Holemans - industrieel ingenieur, landschaps- en tuinarchitect - tot een onderzoek naar natuurlijk bouwen, biofiel design, menselijke maat, duurzaam ontwerpen, plantkunde, vergeten ambachten én technologische innovaties. De antwoorden vond Onbegrensd in de grensgebieden van al deze perspectieven. Dat is niet toevallig. We weten immers dat in de natuur, maar ook ver daarbuiten, de meest interessante innovaties en creatieve oplossingen zich ontwikkelen op die plekken waar grenzen in elkaar overvloeien. Onbegrensd gelooft dat daarin de sleutel tot een duurzame en leefbare toekomst ligt. Onze filosofie is een uitnodiging om de grenzen tussen binnen en buiten, natuur en design, duurzaamheid en verfijning, los te laten. We laten je zien en voelen hoe je een plek - eenmaal bevrijd van klassieke conventies - transformeert tot een optimale habitat voor alle bewoners*
*alle bewoners= met en zonder bladeren/vleugels/ kieuwen/ klauwen/ tanden/ inheemsheid/ fotosynthetische cellen/ sporen/ waterdoorlaatbare kwaliteiten/ noten/ eetbaarheid/ hitteresistente eigenschappen/ ervaring/ speelsheid/ capaciteiten/ jaarringen/ ...

overtuigt.

leven.

Onbegrensd zet leefbaarheid centraal. We ontwerpen ruimtes die het welzijn van alle bewoners, inclusief flora en fauna, bevorderen. We geloven in kampen maken binnen én buiten, een zitbankje aan de straatkant voor een babbeltje met de buren, een ochtendkoffie in de zon.

uitdaging.

Duurzaam ontwerpen is een complex proces met ontzettend veel variabelen. Onbegrensd is gespecialiseerd in het vertalen van technisch uitdagende vraagstukken zoals ontharding, wadi's en waterinfiltratie naar elegante oplossingen.

groei.

Een habitat is een levend, groeiend organisme. We ontwerpen vandaag voor de lange termijn, en voorzien in ruimte voor evolutie en experiment. Tip: plant een toekomstboom, ga tegelwippen, creëer een insectenhotel met houtblokken, upcycle.

verwondering.

In elk project weven we kunst en verwondering. Schoonheid zit in de vloeiende afwisseling van strak en organisch, eigentijds en ambachtelijk, natuurlijk en technologisch.

eigenheid.

Onbegrensd gaat op zoek naar de ziel van een plek. Wat is de geschiedenis en welke sporen heeft die achtergelaten? Hoe verbinden we het beste van verleden, heden en toekomst? Omdat we de eigenheid van zowel de omgeving als de bewoners (respect)eren, kan iedereen er gemakkelijk aarden.

aandacht.

Alles wat je aandacht en liefde geeft, bloeit. We bieden jouw visie, dromen en verwachtingen onze volle aandacht, en werken nauw samen om ze tot bloei te brengen. We hebben zowel oog voor de details als voor het grotere geheel.

balans.

Elk systeem streeft naar balans. We combineren elementen, functies, kleuren en texturen zodat ze een evenwichtig geheel vormen. Zo creëren we een habitat waar je tot rust komt, kan (ver)ademen.

samenwerking.

We geloven in de kracht van verbondenheid en samenwerking. Of het nu gaat om samenwerken met klanten, partners of de gemeenschap, samen kunnen we buitengewone dingen bereiken.
maak een afspraak

onbegrensd BV – adres: Berlaarbaan 74, 2820 Bonheiden – btw: BE0760562152 – telefoon: 0491167194